"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Vissza a Kávégourmet webáruházba

Játék szabályzat  "Nyári kotyogós"

.

 

A játékot a Hétgramm Kft továbbiakban Szervező cég, a kávégourmet.hu webáruház üzemeltetője szervezi.

 

A játék során 1 db Rossana kétszemélyes kotyogó és hozzávaló 250 grammos őrölt kávé talál gazdára.

 

A játék időtartama alatt minden feliratkozó választhat az alábbi kedvezmények közül:

A. 5% egyszeri általános kedvezmény a vásárlás végösszegéből

B. 15 % kedvezmény egy szemes, vagy egy őrölt kávé árából

A kedvezményt kupon formájában küldjük ki, a regisztrációkor megadott email címre.

 

 

Ki játszhat?

A játékban részt vehet minden magyarországi lakhellyel rendelkező  18 éves kor feletti természetes személy. 

A játékban részt vesz az a személy, aki július 8-31 között feliratkozik Blogértesítő szolgáltatásunkra, továbbá aki már korábban feliratkozott és jelzi részvételi szándékát az info@kavegourmet.hu címre résztveszek tárgyú levelével.

 

Ki nem játszhat?

A játékban nem vehet részt a Szervező cég alkalmazottai, és közeli hozzátartozói.

Hogyan lehet játszani, részt venni a játékban?

A feliratkozás a www.kavegourmet.hu webáruház bal oldalán található, Blogértesítő ablakban lehetséges. Kérjük valós adatot adj meg, hogy értesíteni tudjunk ha te vagy a szerencsáés mert erre a címre küldjük a nyereménykupont.

Hogyan értesülök arról, hogy nyertem? Honnét tudom meg hogy ki nyert?

A nyertes értesítése a Blogértesítő feliratkozáskor megadott email címen történik. A nyertes keresztnevét a facebook oldalunkon illetve, webáruházunk hírei között tesszük közzé. Valamint minden feliratkozott személynek kiküldjük.

A nyertes a játékban való részvétellel hozzájárul a keresztnevének közzétételéhet.

Adatvédelem

A játékban való részvétellel email címed adatbázisunkba kerül, és ezzel hozzájárulsz ahhoz hogy blogértesítőt, vagy egyéb reklám célú levelet kapj tőlünk. Adataiddal az adatkezelési szabályzatunknak megfelelően gondosan kezeljük. A szabályzathoz klikk ide.

Felelősség kizárás

A Szervező cég kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényt a Játékban való részvétel során. A Szervező cég nem vállal felelősséget azért, ha a Játék időtartama alatt esetlegesen a webáruház,  és így a hírlevél feliratkozás bármilyen okból nem érhető el.

 

2016. 07.08.

Vissza a Kávégourmet webáruházba

 

 

_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();