Ünnepi szállítási információk 2021

 

Az utolsó nap karácsony előtt :)

 

Házhozszállítás - GLS futár

December 21. 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a GLS futárszolgálatnak, így ezek a csomagok másnapra kiszállításra kerülnek. Ez a 100% vagy legalábbis majdnem ennyire biztos hogy odaér. A 22-én 12-ig leadott rendeléseket is aznap feladjuk, és ha a GLS nem csúszik vele, akor 23-án kiszállításra kerül.

 

GLS csomagpont

A december 21-én 12 óráig feladott csomagokat aznap átadjuk a szállítónak, így ezek a csomagok 23-ig megérkeznek a választott csomagpontra. Kérjük tájékozódj a csomagpont nyitvatartásáról!

 

Foxpost csomagautomata

A Foxpost csomagautomata esetében 17-én vagyis a mai napon 15 óráig beérkező rendeléseket átadjuk a Foxpostnak (betesszük a helyi automatába) A Foxposttól kapott információk alapján ezek a csomagok még odaérnek 24. előtt a célautomatákba.

Az itt megjelölt időpontok után beérkezett megrendeléseket is a lehető leggyorsabban továbbítjuk a szállítóknak, viszont a megérkezés legkorábban december 27-én várható.

 

 

Év vége - jövő év eleje

A december 27-29-ig minden rendelést teljesítünk ami azonnal készletről elérhető.  A 29-én 12 óráig leadott rendelések kerülnek kiszállításra még ebben az évben. Az ezt követően leadott rendelések legkorábban január 3-án lesznek kiszállítva. 

HA kell egy jó kávé, akkor még most rendeld meg!

 

Van még raktáron friss kávénk, de teából és forró csokikból is van készletünk, amit egyből tudunk küldeni. Webáruházunk bestsellerei kávéból a Goriziana Grand Cru, vagy  a Go Bio fair trade és a klasszkius ízei miatt az Amigos 7 origini 100% arabica szemes kávé.  A Monin kávészirupok és a Greenfield teák is kelendőek.  A presszókávé készítő embernek egy jó tamper vagy egy tejhabosító kancsó, vagy egy precíz mérleg biztos örömet okoz.

 

 

 

Örömteli készülődést kívánunk!

 

Kávébaráti szeretettel,

Kávégourmet webáruház

 

Csizmadia Ervin

Sási Olivér

 

Hétgramm Kft.

 

 

 

 

Kávégourmet webáruház - szemes és őrölt kávék, kotyogók, kávégépek,

Ügyfélszolgálat: 06-30-88-96477

8-18 óráig