"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

AMIGOS QUALITA BLU szemes kávé 250g

Nincs raktáron
AMIGOS QUALITA BLU szemes kávé 250g
60 %
40 %
2023.10.25.
2025.10.25.
1-2 munkanap
2-4 munkanap
48 Ft
1 710 Ft
A vásárlás után járó pontok: 17 Ft

AMIGOS QUALITA BLU szemes kávé 250g

Egy jó keverési arányú, közepesen pörkölt kávébabból készült Blend ami édes és lágy ízű. Testes és édeskés illat jellemzi.

Részletek

AMIGOS QUALITA BLU szemes kávé 250g

 

Egy jó keverési arányú, közepesen pörkölt kávébabból készült Blend ami édes és lágy ízű. Testes és harmonikus, ami a csokoládéra emlékeztet. Az illata is édeskés, szinte mézes.

A tökéletes keverék lényege az egyensúly, amit az Afrikai robusta és a Dél-Amerikai arabica kávészemek adnak ennek a kávénak. Ideális reggeli italnak, de jól megy egy délutáni desszerthez is. 

 

Tulajdonságai :

  • Közepes pörkölés
  • Lágy íz
  • Kiváló ár-érték arány
  • Praktikus kis adagos kiszerelés 
 

 

Adatok
Tömeg

Tömeg

250 gramm
Brand
Amigos
Tömeg
250 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Átlagos értékelés:
2 (1 vélemény)
5
(0)
4
(0)
3
(0)
2
(1)
1
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Fári Sándor
Fári Sándor
2018.03.17
 - 14:44
Az Amigos kévék közül, ez a második amit kipróbáltam. Jelenleg is ezt iszom, de még élénken él bennem a "rossa" íze, melyet e típus előtt ittam. Bár nem az erős kávék kedvelője vagyok, de ha a kettő közül kellene választanom, akkor inkább a rossa. Ár-érték arányban, az közelebb is van a kapott élményhez szerintem. A babok mérete változatos, ami nem csoda hiszen keverék. Színe nem teljesen egyenletes, illata kellemes, bár érződik, hogy nem lágy ízeket fogunk kapni belőle. Ezért az árért jobb kávét is kaphatunk, ha egy kicsivel többet is hajlandóak vagyunk kifizetni érte. Vagy ha nem, akkor még mindég ott a Rossa.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();