Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Hétgramm Kft
Cím:
8800 Nagykanizsa, Kálvin tér 4.
Személyes átvétel itt:
Nagykanizsa Vámház u. 4.
Telefon:
+3630 8896477
Áruház neve:
Kávégourmet webáruház
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-88086/2015.
Adószám:
25144262-2-20
EU adószám:
HU25144262
Cégjegyzék szám:
20-09-074572
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Zalaegerszegi cégbíróság
Bankszámlaszám:
10700275 - 68868345 - 51100005
Kapcsolattartó neve:
Csizmadia Ervin
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/8896477
Kapcsolattartó e-mail címe:
info [kukac] kavegourmet.hu
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
A minimum rendelés összege:
Bruttó 1 900 Ft

Békéltető testületek

Vállalkozásunk békéltető testületi eljárásban is együttműködik.

A Békéltetői Testülettel kapcsolatos információkat a www.bekeltetes.hu weboldalon, az eljárás menetéről pedig a következő linkre kattintva kaphat bővebb információt:

Békéltető eljárás menete

A békéltető testületek teljes listáját ÁSZF-ünk 8. pontjában is megtalálja. Kattintson az alábbi linkre az: https://www.kavegourmet.hu/shop_help.php?tab=terms

Online vitarendezési platform - ODR link

 

Az Európai Bizottság által működtetett európai online vitarendezési (OVR) platform célja, hogy a színvonalas vitarendezés lehetőségét biztosítva biztonságosabbá és tisztességesebbé tegye az online vásárlást.

Ha Ön az EU-ban, Norvégiában, Izlandon vagy Liechtensteinben él, a platformon megkeresheti, hogy mi lenne a legjobb megoldás fogyasztói problémájára, közvetlenül meg tud állapodni a kereskedővel a problémát orvosló megoldásban, illetve megállapodhatnak abban, hogy melyik vitarendezési testület kezelje az ügyet.

Az online vitarendezési (OVR) platform nem áll kapcsolatban egyetlen kereskedővel sem. Az OVR-platform az EU összes hivatalos nyelvén, valamint izlandi és norvég nyelven érhető el.

Az online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.

Az ODR az alábbi linken érhető el:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

A platform használatához szükséges vállalkozásunk email címe, ez a következő: info@kavegourmet.hu

Szállítás
DPD futárszolgálat
dpd_weblabel
A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója. A megrendelt terméket a a futár a rendelésnél megadott szállítási címre viszi ki munkanapokon 8 -17 óra között. Kérjük csak akkor válassza ezt a szállítási módot ha ebben az időtartományba a megadott címen át is tudja venni.
A futárszolgálat a csomag átvétele napján, illetve a kiszállítás napján is küld emailben értesítőt.
A futár a csomagok kézbesítését – a címzett első kézbesítési kísérletet követő eltérő rendelkezése hiányában – kétszer kísérli meg. Az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén, a futár telefonon egyeztet a következő kiszállításról. 
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
12 999  Ft
1 790 Ft
13 000  Ft
17 999  Ft
1 590 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
DPD csomagpontok
dpd_weblabel_parcelshop
A megrendelt termékek a vevő által megjelölt DPD csomagpontra vagy csomagautomatába érkezik meg. A csomag érkezéséről a megadott email címre értesítést kap, a csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre. A rendelés kifizetése a csomagpontokon készpénzes és bankkártyás is lehet, a csomagpont kiválasztásánál erre vonatkozó infomáció megjelenik a csomagpont neve mellett. A csomagautomatáknál kizárólag bankkértyával lehet fizetni. 

A csomagponton, és a csomagautomatánál történő bankkártyás fizetés is utánvétnek minősül!
A DPD csomagpontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 20 kg lehet. A rendelés átvételéhez szükség lehet valamilyen személyi  azonosságot igazoló igazolványra.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
12 999  Ft
1 490 Ft
13 000  Ft
17 999  Ft
1 290 Ft
18 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomaták
foxpost_hu_api2_automata
A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők kiszállítják az automatába, ami minimum 3 munkanapot vesz igénybe.
Viberen vagy sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Ezután a csomag visszaszállításra kerül a Foxpost raktárába. A Foxpost ügyfélszolgálaton (tel: 061-999-0369) lehet kérni az újra kiszállítást plusz költség ellenében!
Utánvétel vagyis az automatánál fizetés nem lehetséges, a sorozatos visszaélések miatt ezt egyelőre szüneteltetjük.

Az automaták listáját és további információt itt találsz.

itt találsz.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
9 999  Ft
1 090 Ft
10 000  Ft
11 999  Ft
990 Ft
12 000  Ft
-
ingyenes
Személyes átvétel Nagykanizsán
Kizárólag Nagykanizsán, előre egyeztetett időpontban és helyszínen lehetséges. A raktárunkban, előre egyeztetett időpontban lehetséges az átvétel.


A nyíllal jelölt épületben vagyunk.

A helyszínen a megrendelt termékeket előre kinyomtatott számlával adjuk át, így a rendelés módosítása átvételkor már nem lehetséges
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Bankkártyás fizetés
Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
Amennyiben a csomagautomatánál vagy a futárnál szeretne bankártyával fizetni, az utánvét-es fizetési módot válasza!
cib
Utánvéttel
Az utánvét díja bruttó 350 Ft, azonban nagyobb értékű rendelés esetén egyedi utánvételes költséget számolhat rendszerünk. Ezt a költséget a a termék adatlapján is kijelezzük, illetve a rendelés során is láthatóvá válik.
A termék átvételekor fizeti ki rendelésének árát, a futárnak, vagy a megjelölt csomagponton, vagy csomagautomatánál.
Amennyiben a futárnál vagy a csomagponton vagy csomagautomatánál szeretne bankkártyávak fizetni, akkor ezt a fizetési módot kell választania.
Utánvéttel
Előre utalással
Ebben az esetben a kérjük utalja el a rendelés vételárának megfelelő összeget bankszámlaszámunkra. A közleménybe kérjük írja be a nevét, és a rendelésének azonosítóját, amit a visszaigazoló emailben megtalál.
A rendelés teljesítését utalásának megérkezése után tudjuk elkezdeni. Amennyiben az utalás egy héten belül nem érkezik meg számlánkra, emailben vagy telefonon próbáljuk meg felvenni Önnel a kapcsolatot és tisztázni a rendelés sorsát. Amennyiben ez sikertelen, akkor a rendelést töröljük, és erről emailben értesítjük.
Bankszámlaszámunk: 10700275 - 68868345 - 51100005
Készpénzzel a helyszínen (személyes átvétel esetén)
Raktárunkban munkanapokon 8- 16 óráig lehet átvenni a rendelést, itt lehetőség van készpénzes fizetésre. A megrendelt termékeket az átadáskor előre kinyomtatott számlával adjuk át, így a rendelés módosítása ekkor már nem lehetséges.
Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet