;

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Hétgramm Kft
Cím:
8800 Nagykanizsa, Kálvin tér 4.
Személyes átvétel itt:
Nagykanizsa Vámház u. 4.
Telefon:
+3630 8896477
Áruház neve:
Kávégourmet webáruház
Adatvédelmi nyilvántartási szám:
NAIH-88086/2015.
Adószám:
25144262-2-20
EU adószám:
HU25144262
Cégjegyzék szám:
20-09-074572
Cégjegyzéket vezető bíróság:
Zalaegerszegi cégbíróság
Bankszámlaszám:
10700275 - 68868345 - 51100005
Kapcsolattartó neve:
Csizmadia Ervin
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36-30/8896477
Kapcsolattartó e-mail címe:
info [kukac] kavegourmet.hu
Webhosting szolgáltató:
UNAS Online Kft.
H-9400 Sopron, Kőszegi út 14., unas [kukac] unas.hu
A minimum rendelés összege:
Bruttó 1 900 Ft

Békéltető testületek

Vállalkozásunk békéltető testületi eljárásban is együttműködik.

A Békéltetői Testülettel kapcsolatos információkat a www.bekeltetes.hu weboldalon, az eljárás menetéről pedig a következő linkre kattintva kaphat bővebb információt:

Békéltető eljárás menete

A békéltető testületek teljes listáját ÁSZF-ünk 8. pontjában is megtalálja. Kattintson az alábbi linkre az: https://www.kavegourmet.hu/shop_help.php?tab=terms

Online vitarendezési platform - ODR link

 

Az Európai Bizottság által működtetett európai online vitarendezési (OVR) platform célja, hogy a színvonalas vitarendezés lehetőségét biztosítva biztonságosabbá és tisztességesebbé tegye az online vásárlást.

Ha Ön az EU-ban, Norvégiában, Izlandon vagy Liechtensteinben él, a platformon megkeresheti, hogy mi lenne a legjobb megoldás fogyasztói problémájára, közvetlenül meg tud állapodni a kereskedővel a problémát orvosló megoldásban, illetve megállapodhatnak abban, hogy melyik vitarendezési testület kezelje az ügyet.

Az online vitarendezési (OVR) platform nem áll kapcsolatban egyetlen kereskedővel sem. Az OVR-platform az EU összes hivatalos nyelvén, valamint izlandi és norvég nyelven érhető el.

Az online vitarendezési platform felhasználható a vitás kérdések rendezéséhez, valamint az online adásvételi és szolgáltatási szerződésekből eredő fogyasztói jogviták rendezéséhez.

Az ODR az alábbi linken érhető el:

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

A platform használatához szükséges vállalkozásunk email címe, ez a következő: info@kavegourmet.hu

Szállítás
Házhozszállítás a GLS futárszolgálattal
mygls_csv
A megrendelt terméket a a futár a rendelésnél megadott szállítási címre viszi ki munkanapokon 8 -17 óra között. Kérjük csak akkor válassza ezt a szállítási módot ha ebben az időtartományba a megadott címen át is tudja venni.
A futárszolgálat a csomag átvétele napján, illetve a kiszállítás napján is küld emailben értesítőt.
A futár a csomagok kézbesítését – a címzett első kézbesítési kísérletet követő eltérő rendelkezése hiányában – kétszer kísérli meg. Az első kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén, a futár telefonon egyeztet a következő kiszállításról. 
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
9 999  Ft
1 490 Ft
10 000  Ft
14 999  Ft
1 290 Ft
15 000  Ft
-
ingyenes
GLS csomagpont
mygls_csv_dropoffpoints
A megrendelt termékek a vevő által megjelölt GLS csomagpontra vagy csomagautomatába érkezik meg. A csomag érkezéséről a megadott email címre értesítést kap, a csomag átvételére 5 munkanap áll rendelkezésre. A rendelés kifizetése a csomagpontokon készpénzes és bankkártyás is lehet, a csomagpont kiválasztásánál erre vonatkozó infomáció megjelenik a csomagpont neve mellett. A csomagautomatáknál kizárólag bankkértyával lehet fizetni. 

A csomagponton, és a csomagautomatánál történő bankkártyás fizetés is utánvétnek minősül!
A GLS csomagpontokra történő címzés esetén a feladható küldemény maximális tömege 20 kg lehet. A rendelés átvételéhez szükség lehet valamilyen személyi  azonosságot igazoló igazolványra.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
8 999  Ft
1 190 Ft
9 000  Ft
11 999  Ft
990 Ft
12 000  Ft
-
ingyenes
Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
foxpost_hu_xlsx_automata
A csomagterminálok országszerte több mint 67 helyszínen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.
A szállítási idő minimum 3 munkanapot vesz igénybe.
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
7 999  Ft
890 Ft
8 000  Ft
9 999  Ft
790 Ft
10 000  Ft
-
ingyenes
Személyes átvétel Nagykanizsán
Kizárólag Nagykanizsán, előre egyeztetett időpontban és helyszínen lehetséges. A raktárunkban, előre egyeztetett időpontban lehetséges az átvétel.


A helyszínen a megrendelt termékeket előre kinyomtatott számlával adjuk át, így a rendelés módosítása átvételkor már nem lehetséges
Megrendelés végösszeg
Szállítási költség
0  Ft
-
ingyenes
Fizetés
Bankkártyás fizetés
Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
cib
Utánvéttel
Az utánvét díja bruttó 350 Ft, azonban nagyobb értékű rendelés esetén egyedi utánvételes költséget számolhat rendszerünk. Ezt a költséget a a termék adatlapján is kijelezzük, illetve a rendelés során is láthatóvá válik.
A termék átvételekor fizeti ki rendelésének árát, a futárnak, vagy a megjelölt Postaponton.
A Postapontokon, és most már akár a futároknál is elérhető a kártyás fizetés lehetősége.
Előre utalással
Ebben az esetben a kérjük utalja el a rendelés vételárának megfelelő összeget bankszámlaszámunkra. A közleménybe kérjük írja be a nevét, és a rendelésének azonosítóját, amit a visszaigazoló emailben megtalál.
A rendelés teljesítését utalásának megérkezése után tudjuk elkezdeni. Amennyiben az utalás egy héten belül nem érkezik meg számlánkra, emailben vagy telefonon próbáljuk meg felvenni Önnel a kapcsolatot és tisztázni a rendelés sorsát. Amennyiben ez sikertelen, akkor a rendelést töröljük, és erről emailben értesítjük.
Készpénzzel a helyszínen (személyes átvétel esetén)
Az egyeztetett helysínen készpénzzel fizetheti ki rendelését. A megrendelt termékeket az átadáskor előre kinyomtatott számlával adjuk át, így a rendelés módosítása ekkor már nem lehetséges.
Bankkártyás fizetés a Borgun közreműködésével
A rendelés befejezése után átirányítjuk a Borgun (B-Payment Zrt) biztonságos kártyás fizetés felületére. Itt kényelmesen, plusz költségek nélkül kifizetheti rendelését. Bankkártyája adatai webáruházunkba nem jutnak el.
Borgun magyarországi ügyfélszolgálat: +36 1 793 67 76 (hétköznap 9 és 17 óra között) |
További információ a www.b-payment.hu oldalon.
borgun_hu

onlinePénztárca

Lehetőség van fizetni a megrendelés értékének keretében 10.000 Forintonként 500 Forintot az onlinePénztárcából!

 

 

Kapcsolatfelvétel
Név
E-mail cím
Telefonszám
Tárgy
Üzenet