"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Kávéval kapcsolatos információk, kávékészítés tippek, receptek

Automata kávégépek vagy más néven darálós kávéfőzők karbantartása - vízkőtelenítés

Hogyan (NE) tedd tönkre a kávégépedet!

Automata kávégépek vagy más néven darálós kávéfőzők karbantartása - vízkőtelenítés

 

Képzeld csak… felkelsz reggel, benyomod az ON-t a kávégépen, válaszul megtornáztatja magát a gép, bemelegít majd nekiállna átöblíteni a tegnapi kávétól illatos járatait, hogy frissen tisztán tudjon neked kávét készíteni.

Nem öblít… nem bír, ezt lehet észre sem veszed mert mással vagy elfoglalva. Itt már gyanakodhatnál, hogy infarktusa van a gépnek, de reménykedve megnyomod a „kávé” gombot. Darál… szuper valami lesz, de a csészébe csak egy két csepp kerül, vagy még annyi sem.

Mondasz valamit magadban, ami 15+ vagy 18+ besorolású,  majd még egyszer megpróbálod, nyomod a gombot, de a kávé nem folyik. Most már a tervező, gyártó, forgalmazó felmenői is említésre kerülnek, és nem érted, hogy ez a gép miért nem működik, és miért pont most...

 

admin
2020.11.22 22:21

Pâtissier

Mit is jelent ez a kifejezés, és hogyan kapcsolódik egy kávés webáruházhoz?
Egyik  kérdésre sem olyan bonyolult a válasz. Maga a szó, ha magyarul akarjuk kifejezni, akkor legegyszerűbben cukrásznak mondhatnánk. A Patessier konyhai cukrászt jelent, ami konyhai munkák között az egyik legnagyobb felkészültséget, igénylő feladat. Az ő feladata kitalálni, megalkotni az étterem ételehihez illő deszerteket, adott esetben péksüteményt is kell készítenie.

 

admin
2020.09.10 21:51
Mixtea - a valódi szálas tea

Találkoztál már a Mixteával? 

 Azt gondoljuk, hogy lehetsz étterem tulajdonos vagy lehetsz szállástulajdonos vagy üzemeltethetsz egy kisebb büfét vagy akár lehetsz magánember, mindenképpen ki kell próbálnod ezt a teacsaládot.

 

Milyen kávéfőzőt vegyél otthonra?

 

A minőségi kávét kedvelők számára elég hamar felmerül a kérdés, hogy milyen kávéfőzőt vásároljanak otthonra? A cél az lenne, hogy a jó minőségű presszógépek minőségét tudjuk elérni otthon is, ugyanakkor lehetőleg ne kerüljön százezrekbe az otthoni kávézás. Mik az alternatívák?

Milyen kávégépet válasszak otthonra?

Kávétermelő országok, vidékek - GUATEMALA

Hol terem az általunk annyira szeretett, és sokak által fogyasztott szemes kávé?

A világon, sok helyen termesztenek kávébabot, de igazán alkalmas területeket erre a célra, a már régóta megtapasztalt termőterületeken az úgynevezett kávéöv területén honosultak meg a jó földrajzi adottságok miatt. Ezen kávéöv határai körülbelül az északi szélesség 23. foka és a déli szélesség 25. foka közé tehető.

Egy jó kávé vacsora után?!

Imádod a kávé ízét, de úgy gondolod, hogy árt a sok koffein? Érzékenyebb vagy a koffeinre és délután vagy este nem mersz meginni egy kávét mert nem tudsz aludni utána? Szívesen meginnál egy zamatos feketét késő délután, vagy estefelé? Nem lehetetlen, van jó megoldás.



Goriziana Grand Cru teszt - Olaszpresszo.hu

 

Friss kávé és friss teszt. Mindig nehéz egy úgy véleményt mondani egy kávéról hogy lehetőleg annak aki megveszi ne okozzon csalódást. Ne érezze úgy amikor a kávé leírását olvassa, hogy "Na ez is csak egy marketingszöveg, a kávé meg ki tudja milyen"

Ezért is teszteltetjük kávéinkat, és előfordul hogy a gyártó és a tesztelő leírása nem egyezik teljesen. Ez is egy plusz információ annak, aki egy új kávét szeretne kipróbálni.

A Goriziana Grand Cru kávéra különösen büszkék vagyunk, mert ebben az árkategóriában nem sok ilyen minőségű kávé érhető el. A teszt az Olaszpresszo.hu oldalon érhető el, klikk erre a szövegre vagy a képre.

Goriziana Grand Cru teszt

Egy kis ízelítő a tesztből:

"Számomra elsősorban desszert kategória lesz, de a legjobbak közül. Jelenlegi itthoni toplistám élére helyezném el, valahová az első háromba mindenképp. Teljesen passzol az ízlésemhez és pont azt nyújtja, amit ebben a kategóriában keresek és várok egy kávétól, így általam erősen ajánlott kategória"

A Goriziana Grand Cru szemes kávé itt érhető el, klikk ide!

 

 

Mokasol Guatemala single origin szemeskávé teszt - Olaszpresszo

 

Makk Károly barátunk ismét egy kiváló cikkel bővítette az Olaszpresszo.hu oldalt. Ennek mi is örülünk, mert egy általunk forgalmazott kávé adta az apropót, hogy némi kúltúrális és történelmi betekintőt kaptunk Guatemaláról. Természetesen a cikk nagyobbrészt magáról a kávéról szól, de így kerek a Mokasol Guatemala szemeskávé teszt.

Mokasol Guaemala single origin kávéteszt - Olaszpresszo.hu

2017.10.19 22:41

Nem jó a kávéd?


Ittál már valahol rossz ízű, rosszul elkészített kávét? Biztos volt már ilyen..
Ha rossz a kávéital íze, vagy hidegen kaptuk a kávét, esetleg crema nélküli miközben elvárható lenne a crema mert eszpresszót kértél? Az otthon készített kávé minősége, kávékészítési módtól függetlenül lehet jó és rossz is.
Ha nem akarsz rossz kávét inni otthon, akkor a következő alap dolgokra figyelj oda.

Rossz kave?

2017.09.29 22:42

Zöld kávé

Fogyókúrás csodaszerként, biopatikák divatos új termékeként jelent meg a piacon a zöld kávé. De mi is ez a csodaszer valójában, mitől lesz zöld a kávé  - egyáltalán valódi kávéról van-e szó?

Zöld kávé

A világ egyik legdrágább kávéja

 

A cibetkávé lassan a második helyre szorul vissza, a világ legdrágább kávéja már nem a macskák emésztőrendszerén vándorol keresztül. A feltörekvő új sztár legalább ennyire bizarr, viszont a cibetmacskás változattal szemben akár nagyüzemileg is előállítható. A profit pedig végtelen, a leggazdagabb különcök mindent elfogyasztanak, ami elég sok pénzbe kerül.

Kávéscsésze szemeskávéval

 

A kávézacc hasznosítása

Kidobjuk, ne dobjuk? Hová tegyük a zaccot?


Megszokott mozdulat, hogy kávéfőzés után a zaccot kiürítjük a kávéfőzőből és a szemetesbe dobjuk. Pedig kár érte! Érdemes inkább egy edényben összegyűjteni és felhasználni. A kávézacc sok területen hasznosítható a kertészkedéstől a takarításon át a kártevő riasztásig.

Kávézacc

 

 

Erős kávé – a kávézás fő fétise 

 

A kávé íze, aromája, állaga számtalan kifejezéssel leírható. Bár szerencsére egyre többen keresnek szemes kávét céltudatosan a saját ízviláguk szerint, az "erőkultusz" még jelen van a kávézásban is. Az igazán „erős” kávé testes, sűrű, keserű ital, ami a hiedelmek szerint tele van koffeinnel és sokáig ébren tart. Pedig nem így van, sőt, éppen ellenkezőleg.

 

Erős kávé

Milyen tejjel lesz jó a kávé?

 

Kávéból hatalmas választék áll rendelkezésünkre, ha szeretnénk jó minőségű, igényesen elkészített italt készíteni. De mi a helyzet a tejjel? Milyen tejjel igyuk a kávét, hogy a minőségi élmény megmaradjon?

Kávé és tejhab

Milyen kávét iszunk otthon?

Bár az utóbbi években szépen terjed az igényes kávéházi kávéfogyasztás, a rendszeresen kávézók többsége ma is még otthon, munkába indulás előtt fogyasztja el első kávéját. Ez azt is jelenti, hogy a kávéfogyasztás minőségét sokkal inkább befolyásolja a szupermarketek kávéspolca, mint a fejlődő kávéházi kávékultúra. 

kotyogó és csésze

Mennyire számít az őrlési finomság? 

 

Befolyásolja-e a kávé minőségét, ízét, ha finomabbra, vagy durvábbra őröljük a kávészemeket? Érdemes-e mindenképpen otthon őrölni a kávét, vagy nem kell túl nagy engedményt tennünk a minőségben, ha előre őrölt kávét vásárolunk?

Röviden a válasz „igen” a feltett kérdésekre. A hosszabb válasz meg az, hogy „nagyon is igen”, hiszen a kávéőrlemény minősége az egyik alapja annak, hogy milyen lesz majd végül az elkészült ital.

 

Őrölt kávé portafilterben

2016.11.05 20:56

A megfelelő kávéőrlő

 

Már gyermekkoromban is úgy tanultam, hogy a kávédarálót nem szabad hosszú ideig folyamatosan működtetni. Senki nem indokolta meg, hogy miért maradt ránk ez a szabály – így kell, és kész – nagyjából ez volt a szülői útravaló. Úgy gondoltam, az öreg kávédaráló egyszerűen nem bír többet. Időről-időre le kell kapcsolni, különben leég a motorja. Így a kávét mindig rövid szünetekkel, 5-10 másodperces szakaszokban daráltuk.

Kávéőrlő

 Ma sem tudom, hogy szüleim tudtak-e valamit a kávé tulajdonságairól, vagy egyszerűen ők is így örökölték-e a kávédarálás tudományát.

Kis kalauz a kávétípusokhoz 2 – tejes, tejszínes kávék

 

Kávékalauzunk első részében a presszókávét és társait mutattuk be – most a tejjel, tejszínnel készítendő változatokat vesszük górcső alá. Mit rendelj a pincértől, ha egy kis kávés édességre vágysz?

Kis kávékalauz 2 - tejes italok - Latte machiato

Mokasol Gran Bar kávéteszt - Olaszpresszo.hu
2016.09.16 22:03

Mokasol Gran Bar kávéteszt - Olaszpresszo.hu

Most egy Mokasol kávénk került az Olaszpresszó őrlőjébe. Mokasol Gran Bar, klasszikus olasz blend. Enyhén mintázódó cremával születik. Édes csokoládés alapízekkel és meggyes gyümölcsös felhangokkal ajándékoz meg. 

Pár mondat az összegzésből: 

"Bar” jellegű kávé, ami leginkább az általános felhasználhatóságot jelöli. Espresso-hoz, ristretto-hoz, vagy akár tejes italokhoz is jó partner. És annak ellenére, hogy arabica túlsúlyos keverék, a koffeintartalom miatt akár reggel is nyugodtan fogyasztható, nem kifejezetten “esti” kávé. Kellően univerzális tehát, nyugodtan tegyetek vele egy próbát!"

 

A teljes tesztet ide kattintva, az Olaszpresszo.hu oldalon olvashatjátok el.

Mokasol Gran Bar kávéteszt - Olaszpresszo.hu

 

Kis kalauz a kávétípusokhoz

Capuccino, melange, bécsi kávé, presszókávé - te eligazodsz a különböző kávétípusok között, s pontosan tudod, mit kell kihoznia a pincérnek a rendelésedre? Kis kávékalauz a pontos tájékozódáshoz!

Kis kalauz a kávétípusokhoz - egyperces

Cartapani Casa
2016.08.12 23:20

Cartapani Casa szemes kávé - Olaszpresszo.hu kávéteszt

 

Mindig nagy örömmel olvassuk ezeket a teszteket, de mindig van egy kicsi félsz bennünk amiatt hogy nem ízlik esetleg a kóstolásra küldött kávé. Hiába kedveljük mi az adott kávéfajtát, attól még bizony könnyen elképzelhető hogy az másnak nem ízlik. Pont ezért jó egy külső szakértő, egy "házon kívüli" ízlelő véleménye, mert elfogulatlanul tud véleményt alkotni, kritizálni.

 

A legutóbbi teszt egy kifejezetten otthoni használatra készült kávéról szól. A képre kattintva az Olaszpresszo.hu oldal nyílik meg, ahol elolvashatjuk a Cartapani Casa szemes kávéról, a Cartapani cégről szóló cikket.  

Ismét egy igényes, gyönyörű képekkel szinesített írás, melyet mindenkinek ajánlunk.

Cartapani Casa szemes kávé 500 gramm

French Press – a kávéfőzés kézzel is élmény

 

Kezd divatba jönni a kézi kávéfőző, vagy dugattyús kávéfőző, a French Press. A készülékkel a presszókávénál hígabb, aromás ital készíthető gáz vagy elektromos áram nélkül, kézi mozgatással. Csak forró víz kell hozzá és emberi erő.

 

French Press kávéfőző, dugattyús kávéfőző

Jeges kávé, azaz kávé hidegen

A kávét alapvetően forrón szeretjük. Forrázással készül, s így lehet megérezni tökéletes aromáját is. A 30 fok feletti hőség azonban sokakat csábít arra, hogy a kávét is inkább jegesen kérjék, ezzel is hűsítve magukat a nyári forróságban. De mi is az a jeges kávé, hogyan készítsük el?

jeges kávé

A legtöbb presszóban egy kis pohár vizet is mellékelnek minden csésze kávéhoz. Miért van erre szükség, miért kell vizet is innunk a kávé mellé? Kényelmi szokás, illemszabály, vagy élettani hatás kívánja meg a kávé mellé adott vizet?

Kávé és víz

Amigos Qualita Bar kávéteszt, az alapkávé - Olaszpresszo.hu

 

Alapkávé. Hallottad már ezt a kifejezést? Mi lehet ez, mit tud egy alapkávé?

A borhoz hasonlítva az alapkávé olyan, mint egy jó asztali bor. Hibátlan, jólesik meginni belőle egy-két pohárral, fröccsnek is jó. Viszont nem várhatunk tőle nagyon különleges zamatokat, illatokat. De azért szeretjük, a mindennapokra tökéletes, és nem utolsósorban kedvező az ára. Egy jó iparos, pontosabban borászmunka.

Az alapkávé...na de ezt már inkább az Olaszpresszo.hu írásából érdemes megtudni.

Amigos – Qualità Bar kávéteszt

Most az Amigos "csúcskávéját" teszteltettük, és talán sokat elárul a következő mondat a tesztből.

"Olasz presszó vonalon mozogva ez egy rendkívül komplex ízű kávé, nem elég egyszer kóstolni. De pont ez teszi érdekessé és megunhatatlanná"

Már csak a képek miatt érdemes megnézni a cikket, mert egy kávécsapolásról nem sok ehhez hasonló gyönyörű képet lehet látni.

Amigos – Qualità Extra Bar kávéteszt

 

2016.05.14 15:09

 A crema krém, nem pedig hab a kávé tetején

Hogy jól sikerült-e a kávé, az abban is megmutatkozik, hogy megjelenik-e a tetején a vastag, vörösesbarnás árnyalatokban pompázó, ízletes krém a crema. De vajon miből keletkezik ez a krém és miért nem sikerül ezt bármely típusú otthoni kávéfőzőn is előállítani?

Crema, krém a kávé tetején

Amigos Qualita Rossa kávéteszt - Olaszpresszo.hu

 

Újabb Amigos kávét küldtünk megmérettetésre, és nem kellett csalódnunk. Az Amigos Qualitá Rossa, megállja a helyét a tisztán robusztából készült kávék között. 

"Aki teheti, mindenképpen próbálja ki, hogy mit is tud adni egy, a legkiválóbb alapanyagokból összeállított, de tisztán robusta keverék"

De nem akarom lelőni a poént, jöjjön a cikk.

Amigos Qualitá Rossa kávéteszt

2016.04.20 22:19

Honnan érkezik a kávé?

 

Magyarországon sok más egzotikus fűszer mellett kávéval is már csak feldolgozott formában, legtöbbször csomagolva találkozunk. A valódi növényt itthon soha nem látjuk, s el sem nagyon tudjuk képzelni, milyen területről is érkeznek kedvelt kávéfajtáink.

Kávécseresznye

2016.04.10 14:47

A kávé íze és aromája

A kávé az kávéízű. Keserű, esetleg erősnek vagy gyengének mondjuk, de sokkal több fogalmat már nem használunk a jellemzésére. Őszintén szólva egy borsófőzeléket gazdagabban tudunk jellemezni, mint ezt a naponta fogyasztott, nagyon is változatos ízű italt!

Márpedig amíg nem találjuk meg a kávé leírásához használható szavainkat, addig nem nagyon csiszoljuk az ízlésünket sem. Hogyan lehetnénk kifinomult kávékedvelők, ha jellemezni sem tudjuk az italt, amit kóstolunk?

Espresso kávé

Az Amigos – Qualità Extra Bar Distributori szemes kávénk osztatlan sikert aratott az Olaszpresszo.hu kávétesztjén. Jól bizonyítja hogy a kedvező ár nem feltétlenül jelent gyenge minőséget. Sőt, ebben az esetben is biztosan rendben van a kávé ár-érték aránya.

Amigos – Qualità Extra Bar Distributori kávéteszt

Wecoffee Miscela Espresso biokávé teszt - Olaszpresszo.hu

Kedves Kávékedvelők! Egy újabb teszt amit az Olaszpresszo.hu készített a Wecoffee Espresso Blend szemes kávéról. Egy kis segítség azoknak akik tanácstalanok kávéválasztás alkalmával. Amíg az internet nem képes illatokat, ízeket közvetíteni addig, el kell hinnünk egy idegen véleményét. Persze ha ez az "idegen" egy szakértő akkor talán nem tévedhetünk nagyot ha megbízunk benne. Ettől függetlenül a kávékóstolás mindig is szubjektív marad. Mindig lesznek a ártól, minőségtől függetlenül olyan kávék, melyek megosztóak lesznek. Lehet, hogy valakinek nagyon ízlik majd egy blend, és lesz olyan aki kritizálni fogja ugyanezt. Jöjjön a teszt...

Wecoffee bio kávé

Hosszú kávé, filteres kávé

Valószínű, hogy a McDonald’s érkezése előtt nem sokan tudták Magyarországon, hogy mi is az a hosszú kávé. Aki kávét ivott, az a méregerős presszókávét, vagy az éppen akkoriban divatossá váló tejszínhabos „kapucsinót” fogyasztotta. A kis csésze helyett bögrében kínált, nagy mennyiségben is fogyasztható kávét a nyolcvanas évekig leginkább csak az amerikai filmekből ismertük itthon, mint az éjszakába nyúló rendőrségi megfigyelése kötelező kellékét.

Hosszú kávé, filteres kávé

2016.03.13 23:05

Húsvéti kávé

Közeleg a Húsvét, a családi összejövetelek ideje. Az ünnepi ebéd, melyhez ízléstől függően valamilyen jó bort vagy más italt fogyasztunk. Aztán jöhet a desszert, finom sütemények, és... egy finom kávé. Nemcsak borból, sörből vagy röviditalokból, a kávéból is lehet ilyenkor különlegeset választani. 

Húsvéti kávé

Olaszpresszo.hu - Mokasol E.S.E. podok - kávéteszt

A kávét kedvelő ember mindig bajban van egy kicsit amikor egy új márkára, vagy egy már ismert márkának új termékére talál egy webáruházban. Ha egy boltban történik mindez akkor még annyit megtehetünk hogy finoman vallatni kezdjük a csomagot. A szelepes csomagolású kávéknál, a zacskót óvatosan megnyomva ki tudunk préselni egy kis illatot, mely némi támpontként szolgál a benne lévő kávébabbal kapcsolatosan.

Egy kávé webshopban, csak a leírásra hagyatkozhatunk. Emiatt gondoltuk azt hogy tőlünk független szakemberrel kóstoltatjuk meg termékeinket. Így született az alábbi cikk, amit ezúton is köszönünk az Olaszpresszo.hu-nak. Ajánlom ezt a weboldalt mindazoknak, akik szívesen olvasnak kávégépekről, a tökéletes presszókávé készítésének rejtelmeiről, valamint sok más kávés érdekességről.

Mokasol E.S.E. podok tesztje

Kávéfőzés másként – a török kávé

A kávé, ahogyan megismertük, legtöbbször a sűrű, erős presszókávét jelenti. A világ más tájain azonban egészen máshogyan főzik a kávét, mint ahogyan azt mi megszoktuk. Az egyik gyakori főzési mód a törökös kávékészítés.

Török kávé khavesi

Miért más a presszókávé otthon?

Sokan vásárolják meg az otthoni használatra szánt, olcsóbb kávéfőzőket, majd csalódottan isszák a szokásosnál íztelenebbre, keserűbbre főtt kávét. Miért nem ugyanolyan jó a presszókávé otthon főzve, mint amit akár a sarki presszóban iszunk reggel?

 Espresszo kávé

Hamburg tiltja a kapszulás kávét

Friss hír, hogy a hamburgi városvezetés környezetvédelmi okokra hivatkozva hozott egy sor korlátozó rendelkezést. Például eldöntötték, hogy duplájára emelik az újrafeldolgozott papír arányát a hivatali ügyintézésben, vagy – ami minket is jobban érint – nemkívánatosnak minősítik a kapszulás kávét. Vajon miért? Miért lett ez a sokak által kedvelt kávétípus első számú közellenség egy német nagyvárosban?

Kávékapszulák

Kávépárna: a kávéfőzés legegyszerűbb módja, avagy mi is az a POD?

 

Egy jó kávé készítése odafigyelést és pontosságot kíván. Nagyon is számít, hogy mennyi kávét teszünk a főzőbe egy adag ital készítéséhez, s az sem mindegy, hogy mennyi és milyen hőfokú vízzel forrázzuk le a bekészített kávét. A tökéletes eredmény állandóságot és pontosságot kíván, a párnás kávéfőzők pedig pont ezt a két nagy előnyt nyújtják a fogyasztóknak.

Kávépod ESE pod

2016.01.10 18:12

Koffeinmentes kávé

Miért isszuk a kávét? Többnyire azért, hogy felfrissüljünk tőle, hogy élénkítsen, felébresszen reggel. És mi lenne, ha csak az íze, a kávézás öröme miatt innánk, s nem várnák tőle semmilyen extra élettani hatást?

Koffeinmentes kávé_kavegourmet.hu

Kotyogós kávéfőző: a kávé, ahogy mindenki ismeri

Ha Magyarországon élsz és idősebb vagy 30 évesnél, akkor fogadni mernék, hogy az első találkozást a kávéval számodra is a kotyogós kávé élménye jelentette. A kávé, ahogy mindenki ismeri: nálunk ez a kotyogós.

 kotyogós kávéfőző

Mi a különbség a robusta és az arabica kávé között?

Szemezni kezdesz egy jobb minőségű kávéval a boltban. Egy pillanat alatt ott terem az eladó, s lelkesen mesélni kezdi, hogy milyen jó választás a kezedben tartott csomag, mert rendkívül magas az arabica-tartalma. Rendben, de mit jelent ez? Miért jobb az a kávé, ami arabica, s mit jelent az, hogy a másik csak robusta?

kavegourmet_webaruhaz_arabica_vagy_robusta

Kávégourmet bonbon, kávékaramell étcsokoládéval bevonva

 

Kávékedvelő ember lévén mindenképpen valamilyen kávés finomságon törtem a fejem, így jutottam el ehhez a kávés, karamellás, csokis finomsághoz. Vajkaramellát készítettem már, az egészen jól sikerült. Ebből és egy amerikai fudge nevű édesség keresztezéséből kerekedett ez a recept.

 

kávékaramell bonbon

A kávé a társasági életben

„Vánkosokra ketten ottan leülének, / Egymást közt sok dologrol beszélgetének, / Kávét kicsin fincsánbol hörpörgetének, / Osztán az után vacsorát is evének.

Így ír a költő Zrínyi Miklós 1651-ben, Szigeti veszedelem című művében a kávézás élvezetéről. Ő volt az első, aki ezt a szót magyar nyelven leírta, s aki elsőként megfogalmazta, hogy vajon mit is jelent a társasági életben a kávé megjelenése?

egy csésze habos mintás kávé

Szemes vagy őrölt?

 

Nem tudsz dönteni hogy szemes vagy őrölt kávét használj?

Olvass tovább, két perc az egész.

Szemes kávé, őrölt kávé

Mióta isznak kávét az emberek?

A kávé fogyasztása olyannyira része az életünknek, hogy úgy érezzük, e szokás egyidős az emberi történelemmel. Pedig nem így van...Pörkölt kávébabok

_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();