Kávéval kapcsolatos információk, kávékészítés tippek, receptek

Mixtea - a valódi szálas tea

admin
2020.09.10 21:51
Mixtea - a valódi szálas tea

Találkoztál már a Mixteával? 

 Azt gondoljuk, hogy lehetsz étterem tulajdonos vagy lehetsz szállástulajdonos vagy üzemeltethetsz egy kisebb büfét vagy akár lehetsz magánember, mindenképpen ki kell próbálnod ezt a teacsaládot.

 

 

A Mixtea az a tea, ami egyaránt alkalmas üzleti, magán felhasználásra vagy irodai használatra. Használhatjuk cégként dolgozóink megajándékozására, illetve ismerőseinket, családtagjainkat is meglephetjük vele.

A Mixtea termékcsalád eddigi tíz kiváló tea íze mellé érkezett meg a két új íz a Soul és az Indigo fantázianevet viselő szálas tea. A Mixtea kiváló alapanyagokból készül.  Megtalálható köztük a fekete tea, a vörös tea, a zöldtea és a különböző finomnál finomabb gyümölcsteák.  

A két új íz, a Soul az eperdarabokkal, kamillával, almadarabokkal, roibossal és szederlevéllel varázsol el bennünket, az Indigo pedig egy más íz világot mutatva az áfonya, az alma, a sárgabarack a hibiszkusz, a narancshéj és a kék pillangóvirág íz kombinációját mutatja fogyasztás közben. 

A teák kiszerelése egyadagos innovatív, esztétikus és egyben praktikus kiszerelés. A filterek aromazáró dobozban vannak csomagolva. A tea elkészítéséhez nincsen szükségünk kanálra sem, mert a filterrel elkeverhetjük az ízlés szerint adagolt tejet, vagy cukrot, vagy édesítőt, vagy citromlevet, ki, hogy fogyasztja éppen kedvenc Mixteáját. A teás dobozok 20 darab filtert tartalmaznak.  

Megvásárlásukkal és megkóstolásukkal nem csak teát veszünk, hanem élményt is és tán egy kis Én időt is.