"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Automata kávégépek

Csak egy gombnyomás és készül a frissen őrölt kávéból a kedvenc kávéitalod. Az egyik legkényelmesebb megoldás, ha nem szeretnél sokat pepecselni a kávékészítéssel. Minden gépnél, így ezeknél is fontos hogy betartsd a karbantartási előírásokat, különben hamar a szervizbe fog kerülni a gép.

Akkor válassz automata kávégépet, ha szeretnél a széles szemeskávé kínálatból válogatni, kóstolgatni. Vállalnod kell azt is a jó kávéért cserébe, hogy az alapvető állítási lehetőségeket megtanulod és alkalmazod. Ez egyben egy kis előny is a kapszulás kávéfőzökkel szemben.

A választásban szívesen segítünk, valamint ha nem találsz megfelelőt kínálatunkban, akkor azt beszerezzük.

 

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();