"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

GAGGIA VELASCA PRESTIGE automata kávégép

GAGGIA VELASCA PRESTIGE automata kávégép
4-5 munkanap
6-8 munkanap
Ingyen szállítjuk
249 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 2 500 Ft

GAGGIA VELASCA PRESTIGE automata kávégép

Elegáns, letisztult és ergonomikusan kezelhető.

 

Részletek

Velasca Prestige: Minőség, elegancia és ergonómia

 

Az egyik legegyszerűbben kezelhető automata kávégép, mely automatikusan alkalmazkodik a kedvenc kávé típusodhoz. Önműködően beállítja az őrlési paramétereket, hogy neked csak a tökéletes kávé élvezetével kelljen foglalkoznod.

kerámia őrlőkései garantálják a kávészemek optimális őrlését, így mindig biztosítják neked a tökéletes őrlésfinomságot, mert ez az alapja akitűnő minőségű kávéitaloknak, legyen szó eszpresszó-ról vagy cappuccino-ról.

A "One Touch Cappuccino" rendszerrel, egy gombnyomásra, a csésze mozgatása nélkül, tejhabos italkülönlegességeket készít (cappuccinot, latte macchiatot..) friss tejből, automatikusan.

Az elölről elérhető fiókok és az áttekinthető digitális kezelőfelület igazán ergonomikussá teszi a használatot, így nem kell forgatnod vagy nehezen elérhető alkatrészekkel bajlódnod, ha fel szeretnéd tölteni a tartályokat.

rozsdamentes készülékház pedig igazán prémium megjelenést kölcsönöz ennek a modellnek.

Adatok
Brand
Gaggia
Tömeg
8 kg/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
Műszaki adatok

· Szemes kávétartály: 300 gr.

· Zaccfiók:10 zacc pogácsa

· Kivehető víztartály: 1,5 l

· Méret (szélesség*magasság*mélység): 25,5x34,5x44cm

· Áramfelvétel:1850W,

· Vízpumpa:15 bar

· Súly:8 kg

 

 

Hitelkalkulátor
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();