"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

KÁVÉPÁRNA, E.S.E POD

Kávépárna, E.S.E. POD

7 gramm finomra őrölt, frissen pörkölt kávé podba rejtve várja, hogy egy csészében megszületve okozhasson neked igazi kávéélményt. 100% olasz ízek

Nézet:
Sorrend:
Sorrend:

E.S.E. azaz Easy Serving Espresso, ami nagyjából annyit jelent hogy könnyen elkészíthető eszpresszó. Az így jelölt podok egy nyílt szabvány szerint készülnek, 44mm átmérőjűek.

Nem kell őrölni, adagolni, tamperelni a kávét. ezeket a feladatokat előre elvégzik a pörkölőüzemben ahol az ESE podokat készítik. Megőrlik a frissen pörkölt szemes kávét, és azon nyomban 7 grammos adagokban papírfilterbe zárják. Ezzel egyidőben tömörítik is a kávéőrleményt, így a kávépod teljesen kész a felhasználásra.

Az E.S.E. podokból egyrészt a kifejezetten erre a célra készült gépekkel lehet kitűnő minőségű ezspresszó kávét készíteni. Másrészt, több karos gép alkalmas az ESE pod fogadására, vagy kapható kifejezetten a kávépodhoz illő szűrő. Ha nincs ilyen a géphez, de mégis szeretnénk megkóstolni az adott podot, akkor csak tépjük fel óvatosan és tegyük egyadagos szűrőbe az őrölt kávét. Ezután ugyanúgy készítsük el, ahogy a frissen őrölt kávét szoktuk.

 

_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();