"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

GORIZIANA CAFFÉ kávépod decaffeinato koffeinmentes E.S.E. pod 18db

VAN
Raktárkészlet:
GORIZIANA CAFFÉ kávépod decaffeinato koffeinmentes E.S.E. pod 18db
70 %
30 %
2023.11.14.
2025.11.14.
1-2 munkanap
2-4 munkanap
138 Ft
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft

GORIZIANA CAFFÉ kávépod decaffeinato koffeinmentes E.S.E. pod 18db

 

Egy igazi koffeinmentes finomság, amelynek a fő aromáit a Brasil Santos arabica adja, melyet kiegészítettek némi jófajta robustával és ezt zárták pod-ba számunkra.

Részletek

GORIZIANA CAFFÉ kávépod decaffeinato koffeinmentes E.S.E. pod 18db

 

 

A Caffé Goriziana olasz pörkölő cég 2011-ben hozta létre a Go Caffé márkát. Ennek tagja a GO Decaffeinato szemes kávé is, amiből készítik a koffeinmentes pod-ot is.
Ez, a koffeinmentes szemeskávéból frissen őrölve csomagolt pod ugyanazt az ízélményt adja, mint egy hasonló összetételű koffeines változat. Koffeintartalma 0,1%, vagy az alatti, így egy csésze kávé 1-2 gramm koffeint juttat a szervezetbe, ez körülbelül annyi, mint amennyi egy pohár kakaóban vagy tizedannyi mint egy pohár (2 dl) kólában van.

Tulajdonságai:

  • 20 darabos kiszerelés
  • Bármikor fogyasztható
  • Ajándéknak is kiváló
                    

 Kávékorzó teszt a szemes kávé változatra itt, klikk ide!  

Adatok
Brand
Goriziana
Tömeg
126 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();