Kávéval kapcsolatos információk, kávékészítés tippek, receptek

Húsvéti kávé

2016.03.13 23:05

Húsvéti kávé

Közeleg a Húsvét, a családi összejövetelek ideje. Az ünnepi ebéd, melyhez ízléstől függően valamilyen jó bort vagy más italt fogyasztunk. Aztán jöhet a desszert, finom sütemények, és... egy finom kávé. Nemcsak borból, sörből vagy röviditalokból, a kávéból is lehet ilyenkor különlegeset választani. 

Húsvéti kávé

Ha különleges kávéra vágysz, ami nem tömegtermék, hanem egy kis pörkölőüzem büszkesége, akkor válaszd a Wecoffee kávékat.

Aki kedveli az erős, szép olajosra pörkölt kávészemekből készült kávét, annak szintén kötelező darab.

 

Azért ajánljuk még, mert:

  • nem egy hétköznapi kávé
  • kézműves termék
  • finom
  • ilyet nem kapsz a boltban
  • a csomagolása kevésbé terheli a környezetet

 

Valamint, nem utolsó sorban azért is, mert ez egy biokávé.

Wecoffee kávé akció

Mitől bio a biokávé?

A kávécserjéket nem nagyüzemi módszerekkel nevelik, és a szedés is leggyakrabban kézzel történik. Az organikus szemléletből adódik a vegyszermentes termesztés, melyet független szervezetek garantálnak. Az így termesztett kávék emiatt is lehetnek különleges ízvilágúak.

A csomagolás is bio?

Igen bio, pontosabban jóval könnyebben lebomlik, mint a hagyományos csomagolóanyagok.

A Biotré csomagolóanyag 60% papírból és 40% műanyagból készül. A papír természetesen tiszta cellulóz, mely megújuló forrásokból származik. A műanyag - ez a zacskó belsejét borítja - olyan adalékanyagot tartalmaz, amely segít abban, hogy 5-10 év alatt lebomoljon. A zacskóra ragasztott címke klórmentesen fehérített tisztan cellulóz, és a ragasztó is oldószermentes. Tovább nem ragozom, ebből is látszik hogy a gyártó minden apróságra figyel!

Most rendkívüli árengedménnyel, 20%-kal olcsóbban hozzájuthatsz. Klikk ide az akciós termékekhez.

Kávégourmet