"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >
Kávéval kapcsolatos információk, kávékészítés tippek, receptek

Goriziana Grand Cru kávéteszt

2017.11.11 23:28

Goriziana Grand Cru teszt - Olaszpresszo.hu

 

Friss kávé és friss teszt. Mindig nehéz egy úgy véleményt mondani egy kávéról hogy lehetőleg annak aki megveszi ne okozzon csalódást. Ne érezze úgy amikor a kávé leírását olvassa, hogy "Na ez is csak egy marketingszöveg, a kávé meg ki tudja milyen"

Ezért is teszteltetjük kávéinkat, és előfordul hogy a gyártó és a tesztelő leírása nem egyezik teljesen. Ez is egy plusz információ annak, aki egy új kávét szeretne kipróbálni.

A Goriziana Grand Cru kávéra különösen büszkék vagyunk, mert ebben az árkategóriában nem sok ilyen minőségű kávé érhető el. A teszt az Olaszpresszo.hu oldalon érhető el, klikk erre a szövegre vagy a képre.

Goriziana Grand Cru teszt

Egy kis ízelítő a tesztből:

"Számomra elsősorban desszert kategória lesz, de a legjobbak közül. Jelenlegi itthoni toplistám élére helyezném el, valahová az első háromba mindenképp. Teljesen passzol az ízlésemhez és pont azt nyújtja, amit ebben a kategóriában keresek és várok egy kávétól, így általam erősen ajánlott kategória"

A Goriziana Grand Cru szemes kávé itt érhető el, klikk ide!

 

 

 

 

Kávégourmet 

 

_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();