Asobu Cold Brewer - Hideg filterkávé készítő és tároló termosz
Akár 900 ml kávét vagy teát főzhet papírszűrő nélkül.
A zárt, szigetelt kancsó órákig tartja a hőmérsékletet.
Kiváló minőségű, tartós és az élelmiszer biztonsági előírásoknak megfelelő anyagokból készült.
Hideg vagy forró filterkávé készítése
Egy adag hideg kávé elkészítéséhez tegyen 6 gramm őrölt kávét a szűrőbe, és öntsön rá 100 ml hideg vizet. Teli kancsóhoz 54 gramm őrölt kávét tegyen a szűrőbe, és adjon hozzá 900 ml hideg vizet. Helyezze fel a fedelet, és zárja le a fület. 12–24 óra elteltével nyissa ki a fület és nyomja meg a gombot.
Így a kávé a termoszba kerül, ami zárható. Ha igazán hűsítő kávéitalt szeretne fogyasztani, adjon hozzá egy kis jeget, és kész!
Főzhet forró kávét is! Csak hideg helyett használjon forró vizet, és 3-4 percig hagyja állni. Ilyen egyszerű az egész!
A termosz a hideg kávé hőmérsékletét 24 óráig, a forró kávéét pedig 12 óráig tartja.
Kiváló ajándék kávérajongóknak!