"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

BIALETTI BRIKKA 2 csészés kotyogó Új

Nincs raktáron
BIALETTI BRIKKA 2 csészés kotyogó Új
2-3 munkanap
2-4 munkanap
2 csészés
25 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 259 Ft

BIALETTI BRIKKA 2 csészés kotyogó Új

Kiváló minőségű, forradalmian új kávéfőző. Egyedi megoldással, egy speciális nyomásszabályzó szelep segítségével készíthetjük reggeli kávénkat.

 

Részletek

BIALETTI BRIKKA 2 csészés kotyogó Új

Egyedi szeleppel ellátott minőségi kávéfőző. A kávé kifolyó részéhez beépített nyomásszabályzó szelep lehetővé teszi számunkra, hogy egy igazi krémes eszpresszót kapjunk. Ez a találmány egy adott nyomás értékig vissza tartja a kifolyást, majd szelep nyitás után egy habos, krémes italt kapunk. Ezáltal az íz és aroma is gazdagabb mint a hagyományos főzőknél. Ajánljuk a kotyogós kávé szerelmeseinek és mindenkinek aki keresi az újdonságot.

 

Tulajdonságai:

  • gázon, kerámia és elektromos főzőlapon használható
  • indukciós főzőlapon nem használható
  • mosogatógépben nem mosogatható
  • alumíniumból készült

 

Gázlángon figyelj arra, hogy a láng ne csapjon fel a kotyogó oldalán, ne érje el a biztonsági szelepet, és a fogantyút!

Bár a Brikka nagyobb nyomáson dolgozik, mint egy hagyományos kotyogó a kávét nem szabad tömöríteni a betöltéskor. Használj  friss, közepes szemcseméretűre őrölt kávét, a legjobb íz érdekében!

 

Adatok
Brand
Bialetti
Kiegészítő termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();