"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Bialetti Tuttocrema kézi tejhabosító 3 adagos - 8 cm

VAN
Raktárkészlet:
Bialetti Tuttocrema kézi tejhabosító 3 adagos - 8 cm
1-2 munakap
2-4 munkanap
14 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 143 Ft

Bialetti Tuttocrema kézi tejhabosító 3 adagos - 8 cm

A Bialetti kiváló minőségű kézi tejhabosítója, szabadalmaztatott kéttányéros habosítóval.

Részletek

A legegyszerűbb tejhabosító eszköz, amihez csak tej kell valamint egy kis kézi erő. A BIALETTI Tuttocrema gőz nélkül képes finom lágy tejhabot előállítani, hogy élvezhessük egy kapucsínó, vagy Latte macchiato formájában.

Élelmiszeripari alumínium ötvözetből készül, és tapadásmentes bevonattal van ellátva. Ezáltal tisztítása is gyors és egyszerű.

Űrtartalom: 160ml

Adatok
Brand
Bialetti
Kiegészítő termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();