;
Új jelszó kérése
Blogértesítő
TOP termékek
Termékajánló
Szavazás
Te mennyi kávét iszol naponta?
1.
2.
3.
4.
5.
Többet
Nem számolom :)
Fizetési megoldás
Elérhetőség
Hétgramm Kft
Tel: +3630 8896477
8800 Nagykanizsa Kálvin tér 4.
Közösségi oldalak
Facebook
Kosár

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Fórum
Összehasonlítás
Személyi kölcsön
Termék részletek


Diabetto diabetikus és gluténmentes forró tejcsoki steviával

Raktárkészlet: VAN
Diabetto diabetikus és gluténmentes forró tejcsoki steviával
Fő kategória >FORRÓ CSOKI >Diabetikus és gluténmentes forró csokoládé
286 Ft286
A vásárlás után járó pontok: 3 Ft
Szállítási idő:
1-2 munkanap

Diabetto diabetikus és gluténmentes forró tejcsoki steviával 

Energiacsökkentett forró csokoládé ízű italpor

  •  

    Összetevők: eritritol, stevia,  növényi rost:kakaópor 20/22 (25%), Módosított keményítő, guar gumi, aroma, só

     

    Ez a forrócsoki 25 % kakaót tartalmaz, ami fontos minőségi mutató. Nagyon egyszerűen el lehet készíteni.

     Hozzávalók:

    - 25 g forrócsoki por  
    - 1,2 dl 2,8 %-os tej.

     

    1. Elkészítés kávégép gőzölő cső segítségével:
    Első lépésként a gőzölő csőből addig engedjük ki a vizet, míg gőz nem jön a víz helyett.
    Az összetevők felforrása után még 2-3 másodpercig gőzöljük, hogy csomómentes italt kapjunk. Ha a kávéfőző gép cappuccino készítő műanyag csővel rendelkezik, akkor az összetevőket gondosan el kell keverni, a csövet belemeríteni a folyadékba és buborékosra gőzölni!

    Az elkészítés igényességétől is függ az italunk minősége és élvezhetősége, ezért gondos odafigyelést igényel. Így megkaphatjuk a megfelelő „Topcsoki” minőséget.

                

    2. Tűzhelyen való elkészítés (gáz vagy elektromos) :
    A főzőedény kiválasztása után elkeverjük az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port, majd gyenge lángon forrásig főzzük és folyamatosan kevergetjük a csomómentesség érdekében.
    Ha főzés közben a forrócsoki túl sűrűnek tűnik, akkor adhatunk hozzá még egy kis tejet.

     

    3. Elkészítés mikrohullámú sütőben:
    A főzőedény mikrohullámú sütőhöz való kiválasztása után (fedővel rendelkező) edénybe öntjük az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port. Csomómentesre keverjük és a watt számtól függően kb. 2 percig (forrásig) főzzük. 

     

    4. Elkészítés tejhabosító készülékben

    A tejhabosító főzőedényében összekeverjük az összetevőket az 1,2 dl tejet és a 25 g forrócsoki port,  megfelelő sűrűségűre, buborékosra főzzük.

    Függetlenül attól, hogy az elkészítése milyen módon történt, ha sűríteni akarjuk, akkor forrócsoki port adunk hozzá, ha hígítani szeretnénk, akkor tejet használunk (főzés közben).         

     

    Egészségére!        

Webáruház készítés