"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

GORIZIANA CAFFÉ AROMA PIÚ szemes kávé 500g

VAN
Raktárkészlet:
GORIZIANA CAFFÉ AROMA PIÚ szemes kávé 500g
60 %
40 %
2024.01.30.
2026.01.30.
1-2 munkanap
2-4 munkanap
39 Ft
2 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft

Goriziana Caffé Aroma Piú szemes kávé 500g

Egy klasszikus olasz eszpresszó, csokoládés, kakaós, pörkölt mogyorós ízekkel. Gyümölcsösségtől mentesen, kiváló crema-val.

Részletek

Goriziana Caffé Aroma Piú szemes kávé 500g

A Goriziana Caffé Aroma Piú egy jó minőségű blend, harmonikus ízekkel és aromákkal. Köszönhetően a válogatott Arabica szemeknek és a minőségi Robusta kávénak. Elkészítésnél érdemes figyelnünk a hőfokra és az alacsonyabb tartományban készíteni az italunkat. Hajlamos a keserű íz világ felé elmenni, de érdemes kísérletezni vele a crema-t figyelve. Ha ügyesek vagyunk, akkor kapunk egy exkluzív olaszos kávét, csokoládés, kakaós, pörkölt mogyorós, nugátos zamattal. Gyümölcsösségtől mentesen, kiváló, sűrű kávéhabbal. Készíthetjük eszpresszónak vagy tejes italnak is. Ajánljuk minden kísérletező, kíváncsi kávé fogyasztónak.

 

  • Közepesen sötét pörkölésű
  • Alacsony hőmérsékletet szereti
  • Automata, darálós gépbe is ideális
Adatok
Tömeg

Tömeg

500 gramm
Brand
Goriziana
Tömeg
500 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();