"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

HARIO COFFEE SYPHON kávékészítő 2 csészés, 240ml

Nincs raktáron
HARIO COFFEE SYPHON kávékészítő 2 csészés, 240ml
1-2 munakap
2-4 munkanap
Ingyen szállítjuk
28 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 289 Ft

HARIO COFFEE SYPHON kávékészítő 2 csészés, 240ml

Különleges kávékészítési módszer, a Hario-tól.

Részletek

HARIO COFFEE SYPHON kávékészítő nem egy szokványos kávékészítő eszköz. Egy kémia vagy fizika órán is megállná a helyét.

Az eszköz felső részébe kell az őrölt kávét tenni, az alsó lombikba pedig a vizet. Az alkoholos égő begyújtásával a víz melegedni kezd, majd feljut a felső részbe az őrölt kávéhoz. 

A melegítés megszüntetése után, a kész kávéital visszajut a lombikba, és már lehet is fogyasztani. A felső rész egy kivehető szűrőt tartalmaz, ami megszűri a visszaáramló kávét, így az zaccmentes lesz.

Látványos, különleges, és mégis egyszerű!

Adatok
Brand
Hario
Kiegészítő termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();