"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

HARIO COLUMN kézi kávédaráló, kávéőrlő

Nincs raktáron
HARIO COLUMN kézi kávédaráló, kávéőrlő
1-2 munkanap
2-4 munkanap
14 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 145 Ft

HARIO COLUMN kézi kávédaráló, kávéőrlő

A tökéletesen megmunkált keményfa test, a fém alkatrészek és a kerámia őrlőmű együtt alkotják ezt a szemet gyönyörködtető kézi őrlőt.

 

Részletek

HARIO COLUMN kézi kávédaráló, kávéőrlő

 

Teste keményfából készült. A Hario ebbe is a jól bevált kerámia őrlőművet építette be. Kiválóan alkalmas kedvenc kávébabunk megőrléséhez. Legyen az világosabb vagy sötétebb pörkölésű. Ezzel a kávédarálóval készíthetünk kis mennyiségben is friss őrleményt mindenféle szemcsenagyságban. Akár filter kávéhoz, akár presszókávéhoz. Jó választás bárhol, bármikor. Túrázáshoz, kiránduláshoz is jó választás.

Előnyei:

  • Könnyű tisztítás
  • Könnyed használat
  • Dekoratív

 

típus: CM502C

babtartály kapacitás: 40g

 

Adatok
Brand
Hario
Tömeg
200 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();