"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

HARIO MILL DOME kézi kávédaráló, kávéőrlő - Újracsomagolt

-9%
VAN
Raktárkészlet:
HARIO MILL DOME kézi kávédaráló, kávéőrlő - Újracsomagolt
1-2 munkanap
2-4 munkanap
18 750 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

16 990 Ft
Kezdete: 2024.01.06   A készlet erejéig!

HARIO MILL DOME kézi kávédaráló, kávéőrlő - Újracsomagolt

A 14 napos elállási időn belül került vissza hozzánk, sokat nem volt használva. Az őrlő teljes tisztításon esett át, hibátlan és hiánytalan állapotban van. 

Garancia ugyanúgy egy év vonatkozik rá, mint egy új termék esetén. 

 

Részletek

A HARIO MILL DOME kézi kávédaráló, kávéőrlő az egyik legelegánsabb Hario őrlő. Az őrölt kávé tartály és a fedél tökletesen megmunkált keményfából készült.

A fa alkatrészek kívül lakkozottak, belül bevonat nélküliek, így nincs benne semmilyen idegen szag ami a kávét elronthatná.

Kúpos kerámiakéses őrlőművel rendelkezik, amely a kotyogóstól  a filteres kávéig használható őrlemény őrlésére.

 

Adatok
Brand
Hario
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();