"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

HARIO SKERTON PLUS kézi kávédaráló, kávéőrlő - ÚJRACSOMAGOLT

-9%
VAN
Raktárkészlet:
HARIO SKERTON PLUS kézi kávédaráló, kávéőrlő - ÚJRACSOMAGOLT
1-2 munkanap
2-4 munkanap
Ingyen szállítjuk
21 990 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

19 990 Ft
Kezdete: 2024.01.06   A készlet erejéig!

HARIO SKERTON PLUS kézi kávédaráló, kávéőrlő - ÚJRACSOMAGOLT

A termék vevő által kipróbálásra került, de végül inkább egy elektromos kávédarálót vett. Az őrlő teljes tisztításon esett át, hibátlan és hiánytalan állapotban van.

Garancia ugyanúgy egy év vonatkozik rá mint egy új termék esetén. 

Részletek

A legjobb választás, ha nincs mód az elektromos kávéőrlő használatára. Kúpos kerámiakéses őrlőművel rendelkezik, amely képes az eszpresszótól a filteres kávéig használható őrlemény őrlésére.

Adatok
Brand
Hario
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();