HARIO V60 CERAMIC DRIPPER 02

VAN
Raktárkészlet:
HARIO V60 CERAMIC DRIPPER 02
HARIO V60 CERAMIC DRIPPER 02
HARIO V60 CERAMIC DRIPPER 02
HARIO V60 CERAMIC DRIPPER 02
8 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 86 Ft

HARIO V60 CERAMIC DRIPPER 02

Egy különleges kialakítású porcelán, minőségi kávékészítő eszköz, nem csak különleges embereknek.

 

Részletek

HARIO V60 CERAMIC DRIPPER 02

 

A Hario cég megálmodta és mi használhatjuk ezt a kiváló kávékészítő eszközt, amivel egy jó filter kávét készíthetünk gyorsan. Nem kell más hozzá, mint egy kávés csésze vagy kancsó, egy papír filter, egy kis őrölt kávé és forró víz. A csepegtetőnk kúpos kialakításának köszönhetően az őrölt kávénk egy viszonylag vastag réteget képez, ami jobb, mint egy általános filter készülékben. A kerámia dripperbe körkörösen öntött forró víz az őrleményen keresztül a középpontba folyik le és ez által jó lesz az íz kivonatolásunk.
Használata egyszerű. A porcelán csepegtetőnkbe helyezzük a megfelelő méretű Hario papír filterünket, úgy hogy a perforálásnál lehajtjuk, amit ráhelyezünk egy csészére vagy egy kancsóra, majd forró vízzel előáztatjuk a filtert. Ez a tevékenységünk nem csak a papírt áztatja elő, hanem előmelegíti a kávénknak az edényt is, amibe folyni fog. Az edényünkből ezt a vizet kiöntjük, majd kimérjük a körülbelül 10g közepesre őrölt kávét és a papír filterbe tesszük. Ennyi kávé mennyiség kioldásához körülbelül 120ml vizet használunk. Az őrölt kávénkat öntsük le a víz harmadával, majd egy fél perc elteltével, a maradék vízzel. Fogyasztás előtt várjunk egy-két percet, a jobb íz világ kedvéért.
Javasolt a magasabb arabica tartalmú vagy akár 100% arabica tartalmú kávék, illetve keverékek vagy single origin kávék.
A víz hőfoka, ha van lehetőségünk mérni, akkor legyen 90 fok körüli. Amennyiben mérni nem tudunk hőmérsékletet, akkor forraljuk fel a vizet és hagyjuk kicsit visszahűlni.

 

Tulajdonságai:

  • Könnyen tisztítható
  • Bárhol használható
  • Minőségi eszköz
  • Anyaga porcelán
Adatok
Brand
Hario
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.