"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

MIXTEA Soul egyadagos szálas tea

Nincs raktáron
MIXTEA Soul egyadagos szálas tea
1-2 munkanap
2-4 munkanap
125 Ft
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft

MIXTEA Soul egyadagos szálas tea 

Csak öt perc forró vízben, egy kis kevergetés és már kész is a fantasztikus eper, kamilla ízkavalkád.

Részletek

MIXTEA Soul egyadagos szálas tea

 

Egy varázslatos ízvilágú teát ihatunk ha a Mixtea Soul-t választjuk. Már az illata is elvarázsol bennünket készítése során. Az eper darabok, a kamilla, az alma darabok, roibos és szederlevél összetevők különleges aromával ajándékoznak meg bennünket. Vásároljuk magunknak kényeztetés céljából vagy vendéginket kápráztassuk el vele. A vendéglátósok meg úgyis tudják, hogy kihagyhatatlan a kínálatukból.

 

Tulajdonságai:

  • Innovatív csomagolású
  • Gyorsan elkészíthető
  • Ajándéknak kiváló
  • Mennyei zamatú
Adatok
Brand
Mixtea
Tömeg
40 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();