"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

SAECO PHILIPS BRITA INTENZA vízlágyító és vízszűrő

Nincs raktáron
SAECO PHILIPS BRITA INTENZA vízlágyító és vízszűrő
1-2 munkanap
2-4 munkanap
7 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 79 Ft

SAECO PHILIPS BRITA INTENZA vízlágyító és vízszűrő

Vízlágyító és vízszűrő betét Saeco és Gaggia gépekhez. Tiszta és lágyított vizet biztosít, így megakadályozza a gyors vízkövesedését.

Részletek

SAECO PHILIPS BRITA INTENZA vízlágyító és vízszűrő aktív szén szűrőjével megszűri, ioncserélő töltetével pedig lágyítja a vizet. Ennek eredményeként az ízek jobban kioldódnak, a kávé finomabb lesz.

A lágyított víznek köszönhetően nagymértékben csökken a kávégépben lerakódó vízkő mennyisége, ami növeli a berendezés élettartamát.

 

Adatok
Brand
Saeco
Kiegészítő termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();