"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

SCHARGO TEA ZÖLD TEA GYÖMBÉRREL

VAN
Raktárkészlet:
SCHARGO TEA ZÖLD TEA GYÖMBÉRREL
2025.10.28.
1-2 munkanap
2-4 munkanap
150 Ft
2 399 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft

SCHARGO TEA ZÖLD TEA GYÖMBÉRREL

Kompakt kiszerelésű zöld tea gyömbérrel. Csak forró vízbe kell tenni és keverni! A zöld teában gyömbér és citrom aromái vegyülnek és egyben nagyon jó ízvilágot alkotnak.

Részletek

SCHARGO TEA ZÖLD TEA GYÖMBÉRREL

 

 

SCHARGO TEA ZÖLD TEA GYÖMBÉRREL innovatív egyadagos kiszerelésű filteres tea. Kibontást követően a teával töltött filtert csak forró vízbe kell tenni és keverni. Elkészítése és fogyasztása is egy élmény.

A zöld tea  gyömbérrel és citrommal elcsábítja fogyasztóját. A test természetes tisztítója. Csomagolása praktikussá teszi fogyasztását.

Fogyaszthatjuk melegen és hidegen egyaránt. Dobozos kiszerelése miatt alkalmas ajándékozás céljára is. Ajánlja másoknak is.Tulajdonságai :

  • egyadagos kiszerelés
  • praktikus
  • harmonikus íz világ
  • jó ár-érték arány
  • 16x1,75g
Adatok
Tömeg

Tömeg

28 gramm
Brand
SCHARGO TEA
Tömeg
28 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();