"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Tisztító kefekészlet

VAN
Raktárkészlet:
Tisztító kefekészlet
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 25 Ft

Tisztító kefekészlet

 

Drótkefe tisztítókészlet 3 féle. Réz szálakkal, acél szálakkal és műanyag szálakkal. Sokoldalú felhasználásra, karbantartáshoz, tisztításhoz.

Részletek

Tisztító kefekészlet

 

Ezzel a drótkefe készlettel tisztíthatjuk, takaríthatjuk, karban tarthatjuk eszközeinket, gépeinket. Az erős acél szálas kefével a makacsabb szennyeződéseket kevésbé kényes felületekről, ami nem sérülékeny. A réz kefével a kicsit lazább szennyeződéseket távolíthatjuk el. A rézfej már a tisztítandó felületeket is kíméli. A műanyag fejű kefével pedig a porszerű, laza szennyeződéseket tűntethetjük el hatékonyan.

A kefék mérete: 

Hossz nyéllel együtt 170mm

A kefe felület mérete 35x15mm

Adatok
Brand
Kavegourmet
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();