"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Topcsoki prémium forró csoki Puszi

VAN
Raktárkészlet:
Topcsoki prémium forró csoki Puszi
Topcsoki prémium forró csoki Puszi
Topcsoki prémium forró csoki Puszi
Topcsoki prémium forró csoki Puszi
1-2 munkanap
2-4 munkanap
275 Ft
A vásárlás után járó pontok: 3 Ft

TOPCSOKI PRÉMIUM FORRÓ CSOKI PUSZI

Fehér csoki pörkölt mogyoró darabokkal. Csábító illatú és ízű.

Részletek

A mennységi kedvezményekért görgess lejjebb.

A TOPCSOKI PRÉMIUM FORRÓ CSOKI Puszi ízű gourmet minőségű forróital, és jeges csoki hazánk termékpalettáján.

 

Nagyon egyszerűen el lehet készíteni.

 Hozzávalók:

- 25 g, 28 g forrócsoki por fajtától függően, 
- 1dl vagy 1,2 dl 2,8 %-os tej.

A TOPCSOKI PRÉMIUM FORRÓ CSOKI Puszi ízű ital elkészítése gőzölő csővel.

1. Elkészítés kávégép gőzölő cső segítségével:
Első lépésként a gőzölő csőből addig engedjük ki a vizet, míg gőz nem jön a víz helyett.
Az összetevők felforrása után még 2-3 másodpercig gőzöljük, hogy csomómentes italt kapjunk. Ha a kávéfőző gép cappuccino készítő műanyag csővel rendelkezik, akkor az összetevőket gondosan el kell keverni, a csövet belemeríteni a folyadékba és buborékosra gőzölni!

             Lényeges, hogy a folyadék 2-3 másodperces gőzölését betartsuk, hogy a folyadék felszínén a buborékok megjelenjenek. Ebből látjuk, hogy az italunk megfelelő sűrűségű lett.

Az elkészítés igényességétől is függ az italunk minősége és élvezhetősége, ezért gondos odafigyelést igényel. Így megkaphatjuk a megfelelő „Topcsoki” minőséget.

 

A TOPCSOKI PRÉMIUM FORRÓ CSOKI Puszi ízű ital elkészítése tűzhelyen.

2. Tűzhelyen való elkészítés (gáz vagy elektromos) :
A főzőedény kiválasztása után elkeverjük az 1 dl tejet és a 25 g forrócsoki port,ill. az 1,2 dl tejet és a 28 g forrócsoki port, majd gyenge lángon forrásig főzzük és folyamatosan kevergetjük a csomómentesség érdekében.
Ha főzés közben a forrócsoki túl sűrűnek tűnik, akkor adhatunk hozzá még egy kis tejet.

A TOPCSOKI PRÉMIUM FORRÓ CSOKI Puszi ízű ital elkészítése mikroban.

3. Elkészítés mikrohullámú sütőben:
A főzőedény mikrohullámú sütőhöz való kiválasztása után (fedővel rendelkező) edénybe öntjük az 1 dl tejet és a 25 g forrócsoki port, ill. az 1,2 dl tejet és a 28 g forrócsoki port. Csomómentesre keverjük és a watt számtól függően kb. 2 percig (forrásig) főzzük. 

A TOPCSOKI PRÉMIUM FORRÓ CSOKI Puszi ízű ital elkészítése tejhabosítóban.

4. Elkészítés tejhabosító készülékben

A tejhabosító főzőedényében összekeverjük az összetevőket az 1 dl tejet és a 25 g forrócsoki port, ill. az 1,2 dl tejet és a 28 g forrócsoki port és megfelelő sűrűségű, buborékosra főzzük.

Függetlenül attól, hogy az elkészítése milyen módon történt, ha sűríteni akarjuk, akkor forrócsoki port adunk hozzá, ha hígítani szeretnénk, akkor tejet használunk (főzés közben).

A TOPCSOKI PRÉMIUM FORRÓ CSOKI Puszi ízű ital tulajdonságai :

  • Könnyen elkészíthető
  • Prémium termék
  • Olcsó
  • Igazi ínyencség

20% kakaó tartalom                                                                                                                                                                                                                                                Fogyassza és ajánlja másoknak is TOPCSOKI PRÉMIUM FORRÓ CSOKI Puszi ízű termékünket.

Adatok
Íz

Íz

Puszi
Brand
Topcsoki
Tömeg
28 g/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
Összetevők

Cukor, kukoricakeményítő, sovány TEJPOR krémpor ( tejszín, sovány TEJ, stabilizátor B450, antioxidánsok:B304, B307 ), kakaóvaj-por, ( kakaóvaj, sovány tej, stabilizátor:E450, antioxidánsok: E304, E307, maltodextrin, MOGYORÓ, emulgeálószer: szójalecitin, aromák, étkezési só, sürítőanyag: B412.

_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();