"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Hírek

Újdonságaink - Inpunto, Goriziana, S.Giusto, GO Caffé kávék
2017.02.18

Újdonságaink

 

Múlt héten két új pörkölőt térképeztünk fel Olaszországban. 

INPUNTO CAFFÉ - Trieszt

Inpunto Caffé - Trieszt

Inkább nevezzük pörkölő műhelynek, egy "kicsi" 30kg-os pörkölő berendezéssel állítják elő keverékeiket. A nyerskávét lassú kíméletes pörköléssel dolgozzák fel, hogy minél több értékes íz és illatanyag maradjon a kávészemekben.

Négy kávéjukat hoztuk el, melyek különböző arányban tartalmaznak robuszta és arabica típusú kávébabot.

Inpunto kávék itt egy helyen, klikk ide

.

.

CAFFÉ GORIZIANA - Gorizia

A pörkölőüzem kűlön oktató-bemutató teremmel rendelkezik, ahol egy profi barista. Abban a szerencsében volt részünk hogy megkóstolhattuk a kávéikat, amit a cég alkalmazásában lévő profi barista készített el nekünk. Akár minden fajtából kérhettünk volna, de végül is 6 féle kávét kóstoltunk meg. Hazáig már nem kellett  megállni az autópályán kávézni :)

Goriziana caffé kávékóstolás

 

Ide kattintva megnézhetsz egy videót, amit az első kávé készítésénél vettünk fel.

 

A cég három márkával van jelen a piacon, és hoztunk is mindegyikből. Elsőként a GO márka single origin kávéit töltöttük fel a webáruházba, de hamarosan követik a S.Giusto és a Goriziana kávék is.

A GO single origin kávéi itt érhetőek el, klikk ide.

 

Az összes akciós termék egy helyen itt.

 

 

Kávébaráti szeretettel,

Kávégourmet webáruház

 

Kávégourmet logo

Vissza
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();