"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Hírek

Legalább mínusz 10!
2018.02.08

Legalább mínusz 10!

Szereted a mínuszokat? A természet egyelőre megkímélt minket a hidegtől. A nálunk beköszöntött mínuszoktól nem kell félned, nem fognak lehűteni! 

 

Minimum 10 százalékkal tettünk olcsóbbá jópár kávét, a kevésbé olcsók közül is!

Az akciók többsége február 16-ig fog tartani, illetve a készlet erejéig.

Akciós kínálatunk ízelítőjét lejjebb megtalálod.

 

Összes akciós termék itt egy helyen

 

Hogyan válogass?

Minden kávénk adatlapján megtalálod a minőség megőrzési dátumot, nem titkoljuk el. amennyiben a gyártó biztosítja számunkra,akkor az arabica-robuszta arányt is feltüntetjük , de szűrhetsz is erre ha konkrét elképzelésed van.

 

Nem ismered ezeket a márkákat?

Kávéblogunkban illetve az Olaszpresszo.hu oldalon találsz teszteket kávénkról. Olvasd el, és a teszt alapján könnyebben be tudod határolni, hogy vajon megfelel-e az ízlésednek az a kávé.

 

Nem találsz tesztet a kiszemelt kávéról?

Hívj minket és segítünk! Mi sem tudjuk természetesen minden kávénk ízét kapásból felidézni, de legfeljeb pár kérdés tisztázásával tudunk ajánlani a kávéink közül.

Vissza
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();