"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Hírek

Új és friss szemeskávék a Goriziana kávépörkölőtől
2018.02.23

Újra kapható a népszerú Goriziana Grand Cru szemes kávé, és ráadásul még friss. Most  érdemes belekóstolni. 

Újdonság kínálatunkban a Goriziana Triumviro szemes kávéja, mely kizárólag arabicából készült. Igazi különlegesség! Szigorúan közepes pörkölésű, gyönyörű kávébabokból áll ez a blend. Alkotói olyan ügyesen válogatták az arabica fajtákat, hogy nagyon kellemes savakkal rendelkező ital készíthető belőle. A jó olasz eszpresszóhoz hűen a csokoládé mint alapjegy nem hiányozhat az ízek közül, amit kóstoláskor egy kevéske cukorral fel lehet még erősíteni.  Persze a csokin kívül egy kis piritós is megbújuk az aromák között, melyet virágos íz és illatjegyek gazdagítanak. 

Másik újdonságunk a Goriziana pörkölőtől a koffeinmentes kávéjuk, mely 70% Brasil Santos arabicából és 30% jófajta robusztából készül. Az előbb említett Triumviro-nál  valamivel erősebb pörkölésű, de nem annyira hogy az ízét rossz irányba befolyásolná. Ha nem tudod, nem mondod meg hogy ez koffeinmentes kávé, ezt garantáljukl! 

Praktikus 500g-os csomagolásban kapható.

Vissza
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();