"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Hírek

Egy szuper koffeinmentes! GO Decaffeinato, és egy különleges arabica keverék a Triumviro szemes kávé
2018.07.19
Két különleges kávénkat megkóstoltattuk független szakértőkkel, hogy minél több informácó rendelkezésre álljon azok számára, akik szeretnék kipróbálni kávéinkat. A Kávékorzó egy koffeinmentes szemes kávét, az Olaszpresszó pedig egy 100% arabica keveréket vallatot.

GO decaffeinato koffeinmentes szemes kávé teszt - Kávékorzó.hu

 

A koffeinmentes kávéhoz sokan viszonyulnak úgy, mint egy alkoholmentes sörhöz. 

Van aki csak ezt issza, van aki néha, és van aki nem hajlandó ilyet fogyasztani. Egy alkoholmentes sörnél érezhető az alkohol hiánya, de mi a helyzet a koffeinmentes kávénál? Mivel a koffein nem befolyásolja a kávé ízét, ezért nem érezhető különbség. A koffeinmentesítő eljárás változtathat minimálisan az ízeken, de olyan helyzet úgysem adódik, hogy ugyanazt a kávébabot kóstolhatjuk a koffeinkivonás előtt  és után. Tehát egy vakteszten nem lehet megállapítani, hogy milyen kávét iszunk. 

Természetesen tartalmaz koffeint a koffeinmentes kávé, de csak 0,1% -ot. Egy csésze koffeinmentes eszpresszó (25ml)  annyi koffeint tartalmaz mint egy pohár kakaó, vagy 20 ml kóla.

 

 

A GO Decaffeinato koffeinmentes szemes kávéval nyugodtan megkínálhatod kávészerető ismerősödet, nem fogsz vele csalódást okozni. Volt olyan vásárlónk, aki megkérdezte lehet-e ezt kapni "koffeines" változatban, mert annyira finom.

A kávékorzó tesztje is csak megerősíti ezt a véleményt, összegezve a 30-ból 26 pontot kapot, az ár-érték arányra pedig 10-ből 10-et, valamint megkapta a "kiváló" plecsnit a teszt végére!

A teljes cikkért klikk  ide!

 

A DO decaffeinato szemes kávét pedig itt érhető el: 

 

GO decaffeinato koffeinmentes szemes kávé 500g

 

 

 

Goriziana caffé Triumviro arabica blend teszt - Olaszpresszó

 

A pörkölő ennél a kávénál több, eggyenként is jó minőségű arabicát rakott össze, egy keverékbe. Az arányokat persze sűrű homály fedi, de az az arabikák a következő termőhelyekről származnak: Brasil Santos Monte Carmelo, Mexico Altura, Colombia, Etiopia Sidamo

 

Károly a sztenderd eszpresszókészítés határait túlépve is tesztelte a Goriziana pörkölő különlegességét. Nem a "szabvány" 9 bar nyomáson, és 25-30 másodperc lefolyással...
Mennyivel? 
A cikkben minden kiderül, klikk ide az olvasáshoz!
 

Il Mingardi S - Olaszpresszo.hu
Goriziana Grand Cru 50 - Olaszpresszo.hu

Amennyiben kedvet kaptál hozzá, akkor ide kattintva rendelheted:

Goriziana Triumviro szemes kávé 100% arabica 1000g

 

Vissza
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();