"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Hírek

Friss szállítmány érkezett - Cartapani, Mokasol
2018.12.17

Friss szállítmány érkezett Cartapani és Mokasol kávékból, sajnos később mint ahogy terveztük, de megjött.

 

Cartapanikból újból kapható az összes 250 grammos szemes és őrölt kávé is. A fémdobozosok doboza kicsit változott, most mindegyik csavaros fémkupakkal kapható, de a régiekből is van pár darab. 

 

A Mokasol kávéknál a újból a teljes single origin kínálat elérhető, és érkezett pár új termék is. Ezek azért érdekesek, mert nem 100% arabica, hanem 100% robusta kávék. Ajánljuk azoknak, akik szeretik a testes ízeket, és kíváncsiak egy minőségi robuszta kávéra. 

Szállítási információk

 

Csak emlékeztetőül, előző levelünkből a rendelési határidők, és fontosabb információk a kiszállításról.

 

MPL futárszolgálat, Postapontok, Postán maradó csomagok

 

A Magyar Posta jelenleg is egy munkanap alatt kiszállítja a csomagokat, viszont a utolsó napokban biztosan sok dolguk lesz. Nem érdemes a legutolsó pillanatra hagyni a rendelést.

 

Karácsonyig biztos megérkezik a csomagod,  ha legkésőbb 19-én feladod a rendelésedet, és MPL futárral vagy Postapontra, Postán maradóra kéred!

Szállítási költség módosítás - MPL futár és Postapontok

Ezzel a változtatással már 8000Ft fellett is kedvező árú szállítást tudunk biztosítani.

A Postapont, és az MPL futár szállítási költségeit módosítottuk, így 8000Ft felett csak 890 Ft a szállítási költség, 12000Ft felett pedig ingyenes ahogy eddig is. 

MPL futár esetén 10000Ft felett csak 1090Ft-ba kerül a szállítás, 15000Ft felett pedig ingyenes.

FOXPOST

 

Sajnos a a csomagautomaták rendkívül leterheltek! A csomagfeladást mi is kizárólag csak ezeken keresztül intézhetjük. Ha nincs üres fiók akkor nem tudjuk barakni a csomagokat, ezért ebben az esetben másnap újból próbálkozunk.

 

Ennek ellenére 16-ig beérkező rendelések esetében mindent elkövetünk, hogy Karácsonyig odaérjen.

A későbbieknél is persze, de azokat nem tudjuk már garantálni.

Vissza
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();