"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Hírek

Ünnepi szállítási és rendelési információk
2020.12.14

Ünnepi szállítási információk

Az utolsó nap karácsony előtt :)

Házhozszállítás - GLS futár

December 22. 12 óráig leadott rendeléseket aznap átadjuk a GLS futárszolgálatnak, így ezek a csomagok másnapra kiszállításra kerülnek.

 

GLS csomagpont

A december 21-én 12 óráig feladott csomagokat aznap átadjuk a szállítónak, így ezek a csomagok 23-ig megérkeznek a választott csomagpontra. Kérjük tájékozódj a csomagpont nyitvatartásáról!

 

Foxpost csomagautomata

A december 18-án leadott rendelések aznap feladjuk, várhatóan megérkeznek időben.

Az itt megjelölt időpontok után beérkezett megrendeléseket is a lehető leggyorsabban továbbítjuk a szállítóknak, viszont a megérkezés december 28-án várható.

 

Év vége - év eleje

A december 28-án és 29-én 12 óráig leadott rendelések 29-én és 30-án kerülnek kiszállításra.

A december 29-én 12 óra után leadott rendeléseket 2021 január 4-től szállítjuk.

Mit rendelj karácsonyra?

 

Még beszerezhetsz egy különlegesebb kávét, nézz körül Specialty kategóriánkban. A kávés kiegészítők között is érdemes lehet körülnézni, ha egy kávészerető embert szeretnél megajándékozni, magadat is beleértve. Ne hagyd az utolsó pillanatra...

 

 Újdonságaink

A Choco Panna forró csokoládéival új ízek kerültek a csokipalettára, mint például a vadcseresznye, a rumos dió, és a ruby (rózsaszín csoki)

Greenfield teák háromféle díszdobozos ajándékcsomaggal debütálnak kínálatunkban, ezek is kiváló ajándékok.

 

Greenfiled teák
Choco Panna forró csokik

 

Örömteli készülődést kívánunk!

 Kávébaráti szeretettel,

Kávégourmet webáruház

 

 

Kávégourmet webáruház - szemes és őrölt kávék, kotyogók, kávégépek,
Vissza
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();