"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

Hírek

Nőnap 2021
2021.03.07
Nőnap 2021

Hölgyeim!

 

Nőnap alkalmából 10%-os kedvezménnyel szeretnénk szebbé tenni ezt a napot, viszont a kedvezmény nem csak ma érvényes!  A kupon az összes olyan termékre felhasználható, ami a "Kávémárkáinkkategóriában elérhető. Itt megtalálod az összes szemes, őrölt vagy podos és kapszulás kávét, de egy-egy kávémárka csészéit is. A kupon használhatósága nincs értékhatárhoz kötve. 

A kuponkód:

 NONAP21

 Kedvezmény mértéke: 10%

Klikk ide,
hogy lásd a kuponnal elérhető termékeket!

Érvényes: március 8 - 10-ig leadott rendelésekre. A kedvezmény csak a termékre érvényes, a szállítási vagy egyéb felmerülő kezelési költségre nem. 

A kódot a szállítási és fizetési módok kiválasztásánál, alul kell megadni. A kuponkód beírása után továbblépve, a rendelés elküldése előtt még ellenőrizheted a kedvezményedet. Amennyiben valamit nem találsz rendben, keress minket nyugodtan, segítünk!

Kávébaráti szeretettel,

Kávégourmet webáruház

Vissza
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();