"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

ASCOR Vízkőoldó, vízkőtelenítő por kávégépekhez 12x25g

VAN
Raktárkészlet:
ASCOR Vízkőoldó, vízkőtelenítő por kávégépekhez 12x25g
1-2 munkanap
2-4 munkanap
12db/doboz
4 850 Ft
A vásárlás után járó pontok: 49 Ft

ASCOR Vízkőoldó, vízkőtelenítő por kávégépekhez 12x25g

Háztartási kávégépekhez használható kíméletes vízkőoldó por. 

Figyelem! A tasakban lévő por a levegő nedvességtartalmát magába szívhatja és  emiatt összeállhat. Ez a vízkőoldószer hatékonyságát nem befolyásolja!

Részletek

ASCOR Vízkőoldó, vízkőtelenítő por kávégépekhez 12x25gTisztító- és vízkőoldó szer kávéfőző gépekhez de más háztartási eszközhöz is használható. Például elektromos vízforraló, edények 

Vízkőtelenítés folyamata: A tasak tartalmát 1,5 liter vízben oldja fel. Kapcsolja be a gépet és az oldatot öntse bele a víztartályba. Miután kivette a szűrőtartót (ha van), hozza működésbe a szivattyút, mint amikor kávét készít. Egy előre odakészített edénybe folyassa ki a kb. 3 csészényi oldatot, figyelve a fröcskölésre. 2 percenként ismételje meg a műveletet. Miután a tartály kiürült, öblítse ki a tartályt és ismételje meg az adagoló műveletet 1,5 liter tiszta vízzel.

Adatok
Brand
Kávégourmet
Tömeg
300 g/db
Kiegészítő termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();