"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

AMIGOS EX-BAR DISTRIBUTORI szemes kávé 500g

VAN
Raktárkészlet:
AMIGOS EX-BAR DISTRIBUTORI szemes kávé 500g
5 %
95 %
2023.10.18.
2025.10.18.
1-2 munkanap
2-4 munkanap
34 Ft
2 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 24 Ft

AMIGOS EX-BAR DISTRIBUTORI szemes kávé 500g

egy eredetileg kávéautomatákhoz készített keverék. Krémes, közepes pörkölésű, édeskés ízű, a robusztás ízek kedvelőinek.Új csomagolásban természetesen változatlan ízvilággal.

Részletek

AMIGOS EX-BAR DISTRIBUTORI szemes kávé 500g

 

Egy eredetileg kávéautomata gépekhez készített keverék. A keverési arány 5% arabica és 95% robusta. A későbbiekben viszont már elkezdte gyártani az Amigos cég éttermek és eszpresszó bárok részére is. Nem csak Európában, de Európán kívül is sikert aratott. Közepes pörkölésű, édeskés ízű. Robusztakedvelőknek erősen ajánljuk!

 

Az Amigos Ex-Bar Distributori szemes kávé tesztje itt olvaható. Klikk ide!

 

Tulajdonságai :

  • Közepesen pörkölt
  • Édeskés jellegű
  • Kiváló krémességű
  • Jó ár-érték arányúAdatok
Tömeg

Tömeg

500 gramm
Brand
Amigos
Tömeg
1 kg/db
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();