"true" src="https://s.kk-resources.com/leadtag.js" >

CARRARO QUALITÁ ORO szemes kávé 500g

Nincs raktáron
CARRARO QUALITÁ ORO szemes kávé 500g
2022.09.07.
2024.09.07.
1-2 munakap
2-4 munkanap
51 Ft
3 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft

CARRARO QUALITÁ ORO szemes kávé 500g

Közepesen testes arabica-túlsúlyos kávékeverék. Kellemes, kiegyensúlyozott savakkal, tartós utóízzel.

Részletek

CARRARO QUALITÁ ORO szemes kávé 500g

Kifinomult, ízléses, brazil és dél-amerikai főként arabica és egy kevés minőségi robusta szemeskávé keverékéből alkotott blend. Belőle készült kávénk aromás, intenzív íz világú jó és tartós utóízzel rendelkezik. Nem csak reggeli ébresztő italnak alkalmas, hanem egy jó délutáni beszélgetés és egy finom desszert mellé is.

 

Jellemzői:

  • Édeskés
  • Tejjel is kiváló
  • Szelepes csomagolás
Adatok
Tömeg

Tömeg

500 gramm
Brand
Carraro
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek
Vélemények
Még nem írt senki vélemény a termékről. Legyél Te az első! Segíts másoknak ha már van tapasztalatod ezzel a termékkel kapcsolatban.
_kkstrack = { merchantInfo : [{ country:'COUNTRY_CODE', merchantId:'MERCHANTID_VALUE' }], orderValue: 'ORDER_VALUE', orderId: 'ORDER_ID', basket: [{ productname: 'name of product 1', productid: '11111', quantity: '1', price: '4.2' }, { productname: 'name of product 2', productid: '22222', quantity: '3', price: '8.6' } ] }; (function() { var s = document.createElement('script'); s.type = 'text/javascript'; s.async = true; s.src = 'https://s.kk-resources.com/ks.js'; var x = document.getElementsByTagName('script')[0]; x.parentNode.insertBefore(s, x); })();